Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Riveer neemt veerdienst Biesbosch over

Reist u weleens met de veerpont tussen Werkendam en de Kop van ’t Land in Dordrecht? Vanaf 1 januari 2025 neemt Riveer deze veerpont over. Riveer is geen onbekende in de regio voor vervoer over water. Zij verzorgen ook de veerverbindingen tussen Werkendam, Sleeuwijk en Woudrichem met de gemeenten Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem en de verbinding Veen-Aalst.

Hoewel er een paar veranderingen voor u als reiziger komen, blijven de vaartijden ongewijzigd.

Gemakkelijk reizen met de Riveer-app

Vanaf januari 2025 kunt u uw overtochten eenvoudig regelen via de Riveer-app. Of het nu gaat om een enkele reis of een meerrittenkaart, alles is met een paar klikken geregeld. Let erop dat de huidige 10-vaarkaarten nog geldig zijn tot en met 31 december 2024. Vanaf 1 januari 2025 bestaan er alleen nog Riveer kaartjes en kunt u de huidige 10 vaartenkaarten niet meer gebruiken aan boord. 

Geen contant geld meer

Vanaf 2025 is contant betalen niet meer mogelijk aan boord. U kunt wel nog steeds met uw pinpas betalen. Dit is goedkoper, veiliger en duurzamer. Via de Riveer-app of website kunt u bovendien uw kaartjes van tevoren aanschaffen, zodat u altijd voorbereid op reis gaat.

Welkom aan boord

Riveer werkt momenteel hard aan de voorbereidingen voor januari 2025 en heet iedereen vanaf 1 januari 2025 welkom aan boord van de vaarroute Kop van ’t Land Dordrecht – Brabantse Biesbosch Werkendam. Meer informatie vindt u op de website www.riveer.nl en in de app!