Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Team ondernemen

Team Ondernemen staat klaar voor alle (startende) ondernemers. Wij werken voor bedrijven die in Altena zijn gevestigd, maar ook voor bedrijven die zich in onze gemeente willen vestigen en voor startende ondernemers. U kunt met  allerlei vragen op het gebied van ondernemen bij ons terecht. Bel of kom gerust langs: u bent van harte welkom!

Wat kunnen wij voor u doen?

Problemen proberen we op te lossen, zodat u als ondernemer kunt ondernemen. Daarbij zijn snelheid, deskundigheid en accuraatheid kernbegrippen voor ons.

  • We informeren,  adviseren en vertellen u  welke mogelijkheden de regels bieden. Daarbij doen we geen toezeggingen die we als gemeente niet waar kunnen maken.
  • We wijzen u als ondernemer de weg binnen de gemeentelijke organisatie.
  • U bent bij ons aan het  goede adres voor vragen over vrijetijdseconomie  (toerisme, cultuur en evenementen).

Hulp bij een evenement of kunst- of cultuurinitiatief

Wilt u een evenement organiseren of heeft u een mooi  initiatief op het gebied van kunst en cultuur? Ook dan bent u bij Team Ondernemen aan het juiste adres. 
Kijk of u een evenementenvergunning nodig heeft.  Een goed initiatief of idee op het gebied van kunst en cultuur komt mogelijk in aanmerking voor een subsidie . In de gemeente Altena is een cultuurraad actief. De cultuurraad beschikt over een budget. U kunt een aanvraag indienen voor uw evenement bij de cultuurraad. De cultuurraad adviseert het college over de aanvragen. Heeft u vragen over het organiseren van een evenement en wat daar allemaal bij komt kijken? Neem dan gerust contact met ons op!