Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Groot onderhoud asfalt in verschillende dorpen

Vandaag

We werken aan het asfalt in Dussen, Eethen, Giessen, Meeuwen, Rijswijk, Werkendam en Wijk en Aalburg.

Asfalteren

Binnenkort werken we aan het asfalt in verschillende dorpen.

Dussen: Loswal

Vanaf dinsdag 10 september tot woensdag 18 september is de Loswal in de avond- en nachturen gedeeltelijk afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de Peerenboomsesteeg en de oversteek bij de rotonde N283.

We vervangen het asfalt en brengen bermverharding aan. Dit gebeurt in één nachtafsluiting. Daarna zal overdag het straatwerk worden aangepast. Verkeersregelaars zullen het verkeer begeleiden. Hulpdiensten hebben altijd doorgang.

Eethen: C. Branderhorststraat

Op maandag 9 september vanaf 07.00 uur tot woensdag 25 september sluiten we de C. Branderhorststraat vanaf huisnummer 9a tot aan de A. van der Kolkstraat voor al het verkeer. We vervangen het asfalt en de fundering en herstellen de rabatstrook en afwatering. Verkeersregelaars zullen het verkeer begeleiden. Hulpdiensten hebben altijd doorgang.

Giessen: Heuvelkamp

Vanaf donderdag 19 september 07.00 uur tot vrijdag 4 oktober wordt de doodlopende straat geheel afgesloten vanaf de Giessensesteeg tot aan de Parallelweg voor al het verkeer. We vervangen het asfalt en de fundering. Verkeersregelaars zullen het verkeer begeleiden. Hulpdiensten hebben altijd toegang.

Meeuwen: Dorpsstraat

Op maandag 16 september 07.00 uur tot vrijdag 4 oktober sluiten we de Dorpsstraat voor al het verkeer tussen de Dijksteeg en de rotonde N283. Het gedeelte Dorpsstraat richting de boerderijen blijft bereikbaar. We vervangen het asfalt en we herstellen het straatwerk en de afwatering. Verkeersregelaars zullen het verkeer begeleiden. Hulpdiensten hebben altijd doorgang De busdienst zal een tijdelijke halte maken nabij de Witte Molen, buurtbussen maken een rondje door het dorp.

Rijswijk: Veldweg

Vanaf maandag 9 september tot 12 september is de Veldweg in de avond- en nachtelijke uren (tussen 20.00 en 06.00 uur) afgesloten tussen de rotonde Rijswijksesteeg en rotonde Almkerkseweg. We vervangen het asfalt op meerdere locaties. Verkeersregelaars zullen het verkeer begeleiden. De busdiensten vallen buiten de werktijden. Hulpdiensten hebben altijd doorgang. Bewoners van de Hazenkamp hebben doorgang.

Werkendam: Bandijk

Vanaf woensdag 11 september tot zaterdag 14 september is de Bandijk in de avond- en nachturen gedeeltelijk afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen het kruispunt Bruningsstraat – Steurgat en het Nieuwe Merwedepad. We vervangen het asfalt. Verkeersregelaars zullen het verkeer begeleiden. Hulpdiensten hebben altijd doorgang. 

Wijk en Aalburg: Kromme Nol

Tussen vrijdag 13 en dinsdag 17 september werken we aan de Kromme Nol tussen de Maasdijk en het bustransferium. Dit gedeelte is in de nacht van 13 op 14 september afgesloten.

In de nacht werken we op enkele locaties aan het asfalt. Overdag brengen we bermverharding aan. Verkeersregelaars zijn aanwezig om het verkeer te begeleiden. De busdiensten vallen buiten de werktijden. Hulpdiensten hebben altijd doorgang.

Wijk en Aalburg: Wijksestraat

Van maandag 9 september tot woensdag 11 september is de Wijksestraat dicht voor al het verkeer, met uitzondering van het fietspad. Het gaat om het gedeelte tussen de Groeneweg en huisnummer 18 Arie Bouman Tuinplanten. We vervangen het asfalt op een groot gedeelte. Verkeersregelaars zullen het verkeer begeleiden. De busdiensten kunnen op maandag 9 september gebruik maken van de rijbaan over de freesvakken. Avond- en nachtwerk vallen buiten de bustijden. Hulpdiensten hebben altijd doorgang. 

Meer informatie en vragen

Direct aanwonenden krijgen een brief met meer informatie.

Het werk aan deze wegen kan leiden tot hinder, vertragingen en ongemak. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Vragen?

Neem dan contact op met Adriaan Lievaart  of Teus Zaal via 0183 – 51 61 00. 

De uitvoerder namens aannemer Buitengewoon BV is J. de Jong, bereikbaar via 06 – 13 56  53 19.