Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Nieuws van de gemeenteraad

Vandaag
vergadering

Hoe goed kent u uw gemeenteraad? 

Deze keer: Arie-Pieter Verdoorn (CDA)  

Deze week is het de beurt aan raadslid Arie-Pieter Verdoorn (CDA). Scan de QR-code om het filmpje te bekijken. 

QR code Arie Pieter Verdoorn

17 september: Extra Altenaronde over werkzaamheden A27 

Dinsdag 17 september is er een extra Altenaronde om 19.30 uur in het Gemeentehuis te Almkerk. Rijkswaterstaat komt een toelichting geven over de werkzaamheden aan de A27. Tijdens de Altenaronde is er een presentatie en kan de gemeenteraad vragen stellen over dit onderwerp.  

24 september: Raadsvergadering (besluitvormend) 

Dinsdag 24 september is de laatste stap in de vergadercyclus: de Raadsvergadering. De vergadering vindt vanaf 19.30 uur plaats in het gemeentehuis in Almkerk. Tijdens deze avond neemt de gemeenteraad besluiten over een aantal onderwerpen. Veel van deze onderwerpen zijn eerder al besproken tijdens de Altenaronde (3 september) en de Altenatafel (10 september).  

De volledige agenda vindt u op altena.raadsinformatie.nl/ (klik in de kalender op 24 september: Raadsvergadering).  

Live volgen en/of terugluisteren 

U kunt de vergadering fysiek bijwonen of live volgen via de livestream: altena.raadsinformatie.nl/live. De vergadering is ook rechtstreeks te volgen via Altena TV. U kunt de vergadering ook op een later moment terugluisteren via altena.raadsinformatie.nl.  

infographic raadsvergadering

8 oktober: Gemeenteraad bezoekt Uppel 

Op dinsdag 8 oktober brengt de gemeenteraad een bezoek aan Uppel. De raad gaat die dag in gesprek met inwoners, organisaties en ondernemers. ’s Avonds organiseert de raad in het dorp ook een inloopmoment voor iedereen die iets wil vragen aan of wil delen met de raad. U kunt zich voor deze inloop al melden via onderstaande contactgegevens van de griffie. Ook als u nog vragen hebt hoe dit precies werkt.  

Verder op de agenda 

  • 17 september: Extra Altenaronde toelichting Rijkswaterstaat over werkzaamheden A27 
  • 24 september: Raadsvergadering 
  • 8 oktober: Kernbezoek en Inloop Uppel 
  • 8 oktober: Altenaronde 

Informatie en contact 

Meer informatie over de gemeenteraad? Bijvoorbeeld wanneer en hoe de raad precies vergadert? Of wilt u een keer inspreken of gebruikmaken van de Inloop? Kijk op www.gemeentealtena.nl/gemeenteraad

U kunt ook altijd contact opnemen met de raadsgriffie. Dat kan via: