Vermelding en adverteren gemeentegids

In maart 2020 verschijnt een nieuwe gemeentegids van de gemeente Altena.

gemeentegidsen

Beperkte uitgave

De nieuwe gemeentegids wordt in een beperkte oplage uitgegeven. Dit betekent dat de gemeentegids niet meer huis aan huis wordt bezorgd. U kunt de gemeentegids wel afhalen bij een aantal punten in onze gemeente. Uiteraard blijft de gemeentegids ook digitaal beschikbaar en via de Gemeentegids App.

Adverteren

Binnenkort start Akse Media  met de acquisitie voor advertenties in de gemeentegids. Wilt u in de nieuwe gemeentegids adverteren, neem dan contact op met Akse Media in Den Helder, telefoonnummer 0223 – 66 88 77 of via info@aksemedia.nl.

Vermelding

Bedrijven, verenigingen en instanties die in de eerste editie van de gemeentegids van Altena staan vermeld worden (via e-mail) benaderd door Akse Media. In de mail staat een persoonlijke code waarmee u eventuele wijzigingen kunt doorgeven.

Nieuwe vermeldingen?

Verenigingen of instanties die niet eerder vermeld stonden in de gemeentegids maar wel graag een vermelding willen, moeten zich zelf aanmelden. Dat kan als volgt:

• per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Altena)
  • telefonisch: 0223 – 67 30 10 (redactie Akse Media)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Altena), Schrijnwerkersweg 15, 1786 PC Den Helder.

De gemeentegids van de gemeente Altena, gemaakt door Akse Media, is de enige officiële gemeentegids van de gemeente Altena.