Van de gemeenteraad

De Altenatafels van dinsdag 18 juni staan in het teken van de kadernota.

In de kadernota bepaalt de gemeenteraad op hoofdlijnen de koers voor de komende jaren en wat daarvan de kosten zijn. Daarmee geeft de raad aan wat in ieder geval in de begroting moet staan om de doelen voor de korte en lange termijn te bereiken. Tijdens de Altenatafels kunnen de (burger)raadsleden vragen stellen aan het college over de kadernota.

Ook u als inwoner kunt uw mening geven over de kadernota en/of vragen stellen. Neemt u daarvoor contact op met de raadsgriffie. Op dinsdag 2 juli behandelt de raad de kadernota in de raadsvergadering.

De volgende vergaderingen staan gepland:

• 25 juni: forum en raadsvergadering
  • 2 juli: raadsvergadering over Kadernota

Vastgestelde agenda‚Äôs van de vergaderingen

Forum

Heeft u een idee dat u met de raad wilt delen? Of heeft u een initiatief dat u wilt presenteren? Laat dit dan zien en horen aan de raad tijdens het forum. Het eerstvolgende forum is op 25 juni. Interesse? Neem contact op met de griffie. Dat kan telefonisch: 0183- 51 61 00 of via de mail: griffie@gemeentealtena.nl.