Ondernemersbijeenkomst

Thema: de gemeente als klant

handen schudden

Wilt u zakendoen met de gemeente? En bent u benieuwd hoe uw onderneming opdrachten van de gemeente kan binnenhalen? Kom dan naar de ondernemersbijeenkomst op 2 oktober. Experts vertellen onder andere over de gemeentelijke aanbestedingsprocedures, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en over duurzaam inkopen.

• 18.15 uur Inloop met broodjes
  • 19.00 uur Opening door Team Ondernemen, gemeente Altena
  • 19.05 uur Hoe werkt het inkoopbeleid en een aanbestedingsprocedure? Toelichting door Frank Kropman, Inkoopbureau West-Brabant
  • 19.35 uur Duurzaamheid als belangrijke factor bij het inkopen en aanbesteden door Mark Roza, gemeente Altena
  • 19.55 uur Maatschappelijk Verantwoord Inkopen door Arno Maas, inkoopadviseur
  • 20.15 uur Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door Job Beijer, Installatiebedrijf Aquarius
  • 20.30 uur Afsluiting

Informatie en aanmelden

In verband met de catering verzoeken wij u om zich aan te melden bij een van onze accountmanagers bedrijven.

Heeft u vragen over de bijeenkomst of bent u verhinderd, maar wilt u graag een volgende ondernemersbijeenkomst bijwonen, dan kunt u dat ook aan hen doorgeven:

Wij zien u graag op woensdagavond 2 oktober!