Mantelzorgwaardering

Wilt u mantelzorgwaardering aanvragen? Hiermee bedankt u de mensen die voor u zorgen. Een aanvraag indienen kan tot en met 31 december 2019.

Mantelzorgwaardering aanvragen

Mantelzorg is een bedankje meer dan waard. Met het aanvragen van een mantelzorgwaardering bedankt u de mensen die voor u zorgen. U kunt kiezen voor een geldbedrag op uw bankrekening of een VVV-cadeaukaart. Een aanvraag indienen is mogelijk tot en met 31 december 2019. Het gaat om een bedrag van € 120,00.

Hoe vraagt u de Mantelzorgwaardering aan?

Dat kan op verschillende manieren:

Wat gebeurt er met mijn aanvraag?

Aanvragen voor september ingediend, behandelen wij in september. Is uw aanvraag goedgekeurd, dan krijgt u het bedrag van de Mantelzorgwaardering snel daarna op uw bankrekening gestort of een VVV-cadeaukaart toegestuurd.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact op met gemeente Altena - OnS Altena via 0183 - 51 60 60 of ons@gemeentealtena.nl.