Kom ook in actie tijdens de Landelijke Opschoondag 21 maart 2020!

Maak samen met uw buren, vrienden of familie de buurt een stuk schoner.

Afvalbingo

Op zaterdag 21 maart ruimen inwoners op verschillende plekken in de gemeente zwerfafval op.
Jong en oud, verenigingen en collega’s, iedereen is welkom. Deze opschoonactie is een landelijk initiatief en wordt georganiseerd door de gemeente en De Bries.

Landelijke Opschoondag 2020

Gemeente Altena ondersteunt iedereen die deze dag in actie komt met opschoonmaterialen. Wilt u en uw buren, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn, want hoe meer mensen meedoen, hoe groter het effect!

Afvalbingo

Alle deelnemers ‘winnen’ sowieso een schone buurt, maar kunnen ook meedoen met de Afvalbingo. Gewapend met afvalgrijpers en een bingokaart is geen enkel stukje zwerfafval veilig en worden kinderen ware afvalhelden. Bij een volle bingokaart worden zij beloond met een leuke verrassing. En dat is niet alles: Alle deelnemende groepen maken kans op een prijs

Enthousiast geworden?

Kom ook in actie en meld u aan via gemeentealtena.nl/opschoondag. Via uw aanmelding zijn bovendien promotiematerialen beschikbaar om buren, collega’s of (mede-)leerlingen enthousiast te maken om mee te doen.

Heeft u geen groep, maar wilt u toch graag meedoen? Meld u via bovenstaande link dan alvast aan als zelfstandige opruimer en sluit later eventueel aan bij een groep.

Hopelijk tot ziens op de Landelijke Opschoondag!