Denk mee over gedeelde mobiliteit in West-Brabant!

We vinden het belangrijk om erachter te komen wat reizigers graag willen. Daarom wordt er een enquête gehouden.

Buurtbus

De wereld van mobiliteit is in verandering: steeds meer nieuwe vormen van vervoer komen beschikbaar en mensen kiezen steeds vaker voor gebruik in plaats van bezit. Denk bijvoorbeeld aan deelauto’s of deelfietsen. Dat is ook hard nodig, wat het wordt steeds drukker op onze wegen. Alle verschillende vervoersvormen die een reiziger nodig heeft én beschikbaar zijn om van A naar B te komen moeten noemen wij een mobiliteitssysteem.

De gemeente Altena wil optimaal in spelen op nieuwe ontwikkelingen. Om achter de behoeftes van reizigers te komen wordt een enquête gehouden. De resultaten van het onderzoek van de provincie wordt ook gebruikt voor de nieuw te ontwikkelen visie op openbaar vervoer voor de gemeente Altena.

Denk mee!

Het is belangrijk om erachter te komen wat reizigers graag willen, zodat juist de inwoners van West-Brabant maximaal profijt hebben van het nieuwe mobiliteitssysteem. Daarvoor hebben wij jouw hulp nodig. Doe mee met de enquête voor gedeelde mobiliteit en laat jouw mening horen.

De enquête loopt tot en met zondag 23 februari, maar je kunt nu meteen mee doen. Bovendien maak je door deelname kans op mooie prijzen.

De reiziger centraal

Bij het ontwikkelen van nieuw mobiliteitssysteem staat de reiziger centraal. Hoe zou een vernieuwd mobiliteitssysteem er ongeveer uit kunnen zien voor reizigers? Lees meer over gedeelde mobiliteit.