Almkerk: werkzaamheden Sportlaan

Dinsdag 12 maart zijn we gestart met de laatste fase van het woonrijp maken van de Sportlaan in Almkerk.

wegwerkzaamheden

Het gaat om het gedeelte tussen de in-/uitrit van het gemeentehuis en de Wisselslag.

Planning

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 12 april.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Voor de bereikbaarheid van het gemeentehuis en Hollywoud is een omleidingsroute ingesteld.  Verkeer wordt omgeleid via de N322 - Doornseweg met uitzondering van fietsers en voetgangers. Zij kunnen wel via de Sportlaan en het werkvak passeren via het nieuw aangelegde voetpad of via het parkeerterrein van Hollywoud.

Neem gerust contact op als u nog vragen heeft

Stel uw vragen aan de heer D. Vos van Zijlstra aannemingsbedrijf. U kunt hem bereiken op 06-20 42 23 58 of via daniel@zijlstrainfra.nl of bij zijn collega de heer Knippels, via 06-22 95 51 14 of jw@zijlstrainfra.nl