RSS FEED

Afgesloten richting Gorinchem van 31 augustus-2 september 2019

Kaaie paolen in Veen

Onderzocht wordt of de historische palen uit 1785 hersteld kunnen worden.

Mantelzorgwaardering aanvragen

Wilt u mantelzorgwaardering aanvragen? Hiermee bedankt u de mensen die voor u zorgen. Een aanvraag indienen kan tot en met 31 december 2019.

Opgravingen De Burcht

Nieuwe inzichten op het burchtterrein te Werkendam

Afvalscheidingsstation

Op vrijdag 26 juli is er een bijzonder afvalscheidingsstation geopend op het strandje in Woudrichem.

Onkruid

'Wat staat dat onkruid hoog’

de raad vergadert

De kadernota is op 2 juli vastgesteld. Hiermee sluit de gemeenteraad zijn eerste half jaar af.

Overzicht sollicitaties burgemeestersvacature

Eikenprocessierups

We hebben waarschuwingstape aangebracht op de gemeentelijke eikenbomen waar de rupsen inzitten.

Door minder en anders te maaien krijgen verschillende planten en dieren meer ruimte.

OnS Altena

Ondersteuning nodig? Samen bekijken we waar u precies behoefte aan heeft!

Gemeentepagina en AltenaKatern

Elke week publiceren we in Het Kontakt de gemeentepagina. Hierin leest u de officiële publicaties, nieuwsberichten en andere informatie.

Eén keer in de maand gaan we uitgebreider op een onderwerp in. Deze vindt u in het AltenaKatern.