Gemeente Altena - Evenementenvergunning Sleeuwijk: taptoe (2019-007663)

woensdag 24 juli 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Sleeuwijk: taptoe (2019-007663)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Showkorps Wilhelmina organiseert op zaterdag 21 september 2019 een taptoe voor jong en oud in het park aan de Notenlaan in Sleeuwijk. De taptoe begint om 19.00 uur en is om 23.00 uur afgelopen.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.