Gemeente Altena - Evenementenvergunning Dussen: timmerdorp (2019-022801)

woensdag 24 juli 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Dussen: timmerdorp (2019-022801)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Dussen: timmerdorp (2019-022801)

Stichting Jongeren voor Jeugd organiseert van 13 augustus tot en met 16 augustus 2019 een timmerdorp voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Het timmerdorp is op het terrein aan de Van der Dussenlaan ter hoogte van het Peppelveld in Dussen. Kijk voor meer informatie op www.timmerdorpdussen.nl.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.