Gemeente Altena - Evenementenvergunning Giessen : Roefelweek (2019-025582)

woensdag 3 juli 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Giessen : Roefelweek (2019-025582)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Giessen: Roefelweek (2019-025582)

Stichting Trema organiseert van 22 tot en met 26 juli 2019 de Roefelweek in en om Sporthal de Jager in Giessen. Er vinden diverse kampactiviteiten plaats. Maximaal 50 kinderen en leidinggevenden zullen overnachten in tentjes. Overdag worden diverse bedrijven en instellingen bezocht, creatieve activiteiten en spellen georganiseerd.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.

Inzage

Deze maatregelen vallen onder het overkoepelend verkeersbesluit bij het evenementenbeleid en kunt u inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken op info@gemeentealtena.nl of telefonisch via 0183 – 51 61 00. Tegen dit overkoepelende verkeersbesluit is geen bezwaar meer mogelijk.