Gemeente Altena - Evenementenvergunning Altena Toertocht (2019-020793)

woensdag 26 juni 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Altena Toertocht (2019-020793)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Altena Toertocht (2019-020793)

Stichting Altena Course organiseert op zaterdag 6 juli 2019 een tentoonstelling van klassieke vertuigen met aansluitend een toertocht op individuele basis. Van 09.00 uur tot 11.00 uur zijn de auto's te bezichtigen op het parkeerterrein achter 't Verlaat in Almkerk. Vanaf 11.15 uur vertrekken de auto's voor de individuele toertocht door Brabant.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.

Inzage

Deze maatregelen vallen onder het overkoepelend verkeersbesluit bij het evenementenbeleid en kunt u inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken op info@gemeentealtena.nl of telefonisch via 0183 – 51 61 00. Tegen dit overkoepelende verkeersbesluit is geen bezwaar meer mogelijk.