Gemeente Altena - Evenementenvergunning Almkerk: HDCA Feest (2019-021470)

woensdag 26 juni 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Almkerk: HDCA Feest (2019-021470)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Almkerk: HDCA Feest (2019-021470)

Stichting HDCA organiseert op 19 juli 2019 een barbecue voor eigen leden en op 20 juli 2019 een feestavond voor vrienden en leden van de Harley Davidson Club Almkerk op privéterrein naast Buchner Transport, provincialeweg 36 in Almkerk.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.

Inzage

Deze maatregelen vallen onder het overkoepelend verkeersbesluit bij het evenementenbeleid en kunt u inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken op info@gemeentealtena.nl of telefonisch via 0183 – 51 61 00. Tegen dit overkoepelende verkeersbesluit is geen bezwaar meer mogelijk.