Gemeente Altena - Evenementenvergunning Wijk en Aalburg: Jaarmarkt 'Hart van Aalburg’ (2019-025516)

donderdag 13 juni 2019
Beschikkingen | afhandeling

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

1. Wijk en Aalburg: Jaarmarkt “Hart van Aalburg” (2019-025516)

De ondernemersvereniging "Hart van Aalburg" organiseert een jaarmarkt op zaterdag 15 juni 2019 van 10.00 tot 22.00 uur in het centrum van Wijk en Aalburg en omliggende straten. De jaarmarkt bestaat uit een waren- en rommelmarkt, een horecaplein, diverse optredens, demonstraties en modeshows.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.

Inzage

Deze maatregelen vallen onder het overkoepelend verkeersbesluit bij het evenementenbeleid en kunt u inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken op info@gemeentealtena.nl of telefonisch via 0183 – 51 61 00. Tegen dit overkoepelende verkeersbesluit is geen bezwaar meer mogelijk.