Gemeente Altena - Evenementenvergunning Babyloniƫnbroek: Babyloniƫnbroek: Zomerfeest (2019-022027)

donderdag 13 juni 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Babyloniënbroek: Babyloniënbroek: Zomerfeest (2019-022027)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Oranjevereniging Babyloniënbroek organiseert een Zomerfeest van 12 tot en met 16 juni 2019 op het evenemententerrein Broeksehof. Tijdens het Zomerfeest worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.; een timmerdorp, een playback- en feestavond, een zeskamp, een dorpsbarbecue en een tentdienst.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.

Inzage

Deze maatregelen vallen onder het overkoepelend verkeersbesluit bij het evenementenbeleid en kunt u inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken op info@gemeentealtena.nl of telefonisch via 0183 – 51 61 00. Tegen dit overkoepelende verkeersbesluit is geen bezwaar meer mogelijk.