Gemeente Altena - Evenementenvergunning Aelse Dag (2019-021225)

woensdag 5 juni 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Aelse Dag (2019-021225)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Aelse Dag (2019-021225)

De Aelse Dag wordt gehouden op zaterdag 8 juni 2019 van 10.00 tot 23.00 uur en bestaat uit diverse activiteiten voor jong en oud, waaronder o.a. een waren- en rommelmarkt, een eetplein, optreden van Andels Fanfare Corps, een treintje voor de kleintjes en demonstraties door Modelbouwclub-Replica.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.

Inzage

Deze maatregelen vallen onder het overkoepelend verkeersbesluit bij het evenementenbeleid en kunt u inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken op info@gemeentealtena.nl of telefonisch via 0183 – 51 61 00. Tegen dit overkoepelende verkeersbesluit is geen bezwaar meer mogelijk.