Gemeente Altena - Evenementenvergunning Wijk en Aalburg: Feestweek Wilhelmina ’26 (2019-010060)

woensdag 29 mei 2019
Beschikkingen | afhandeling

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Wijk en Aalburg: Feestweek Wilhelmina ’26 (2019-010060)

De voetbalvereniging Wilhelmina’26 organiseert een feestweek van 28 mei tot en met 2 juni 2019 op sportpark “De Ebbe”, Maasdijk 20A in Wijk en Aalburg. De feestweek bestaat uit onder andere een dartoernooi, een kinderprogramma, een Hollandse avond, een veteranen voetbaltoernooi, een bedrijventoernooi, een bloemenmarkt en diverse feestavonden.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.

Inzage

Deze maatregelen vallen onder het overkoepelend verkeersbesluit bij het evenementenbeleid en kunt u inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken op info@gemeentealtena.nl of telefonisch via 0183 – 51 61 00. Tegen dit overkoepelende verkeersbesluit is geen bezwaar meer mogelijk.