Gemeente Altena - vertrokken met onbekende bestemming

woensdag 29 mei 2019
Overige overheidsinformatie

Gemeente Altena - vertrokken met onbekende bestemming

Burgemeester en wethouders hebben besloten om de gegevens van deze personen niet meer bij te houden:

Naam : M. Rostaş

Geboortedatum : 02-12-1994

Naam : G. Rostaş

Geboortedatum : 17-02-1989

Naam : C. Ciurariu

Geboortedatum : 12-09-1990

Datum van uitschrijving : 29-03-2019

Deze personen zijn uitgeschreven naar ‘land onbekend’ vanaf de datum van uitschrijving. De reden voor uitschrijving is dat deze personen niet meer wonen op het adres waar zij staan ingeschreven volgens de Basisregistratie Personen (BRP). Dat blijkt uit onderzoek. De uitschrijving kan gevolgen hebben voor bijvoorbeeld het recht op een uitkering, een paspoort aanvragen of toeslagen van de Belastingdienst. Alle officiële instanties in Nederland maken namelijk verplicht gebruik van de BRP.

U kunt binnen 6 weken bezwaar maken

Bent u het niet eens met de uitschrijving? Dan kunt u bezwaar maken als u belanghebbende bent. U bent belanghebbende als de uitschrijving invloed heeft op uw situatie. Als u bezwaar wilt maken, doet u dit binnen 6 weken na de datum van deze bekendmaking. Hoe u bezwaar kunt maken, leest u op www.gemeentealtena.nl.

U kunt voor meer informatie contact opnemen

U kunt bellen naar Publiekszaken via 0183 - 51 61 00. U kunt ons ook bellen als u meer wilt weten over hoe u bezwaar kunt maken.