Gemeente Altena – Besluit verlenen omgevingsvergunning Hank: Halifaxstraat 15, 4273 LR

woensdag 6 februari 2019
Beschikkingen | afhandeling

Burgemeester en wethouders van Altena maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

• .

Hank: Halifaxstraat 15, 4273 LR, verbreden oprit (OV20180923/4068163); verzonden op 31 januari 2019;

U kunt binnen 6 weken bezwaar maken als u belanghebbende bent

U bent belanghebbende als het besluit invloed heeft op uw situatie. U kunt dan schriftelijk bezwaar maken. U moet dit doen binnen 6 weken na de verzenddatum van het besluit. In uw brief zet u uw naam, adres, de datum, het besluit en waarom u het niet eens bent met het besluit. U stuurt uw brief naar: college van burgemeesters en wethouders, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk.

U kunt ook om een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank in Breda

Ons besluit blijft geldig totdat we een besluit hebben genomen op uw bezwaarschrift. Is het voor u belangrijk dat de uitvoering van ons besluit direct worden tegengehouden? Dan kunt u ook een voorlopige voorziening vragen aan de rechter. Dit kan alleen als u ook een bezwaarschrift heeft opgestuurd. Wilt u meer weten over hoe u een voorlopige voorziening aanvraagt? Kijk dan op www.gemeentealtena.nl/bezwaar of bel naar (0183) 51 61 00.

U kunt een vergunning binnen 6 weken bekijken

De 6 weken gaan in na de verzenddatum van het besluit. U kunt de vergunningen bekijken in het gemeentehuis, Sportlaan 170, 4286 ET Almkerk. Maak hiervoor eerst een afspraak via (0183) 51 61 00.

Almkerk, 6 februari 2019