Let op: zoekt u de laatste publicaties uit de gemeente Woudrichem?

Bent u op zoek naar de publicaties uit week 50 van de voormalige gemeente Woudrichem? Deze kunt u hier inzien.

Gemeente Altena - Hoorzitting Kamer 1 bezwarencommissie op 12 februari

donderdag 7 februari 2019
Overige overheidsinformatie

Gemeente Altena - Hoorzitting Kamer 1 bezwarencommissie op 12 februari

Kamer 1 van de Vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften behandelt in een openbare hoorzitting bezwaarschriften tegen:

• .

het besluit van 22 oktober 2018, waarbij een omgevingsvergunning is verleend voor het bouwen van een tuinhuis op het perceel ’t Zand 7 in Sleeuwijk (aanvang 19.00 uur);

• .

het besluit van 29 oktober 2018, waarbij een omgevingsvergunning is verleend voor de uitbreiding van een praktijk voor fysiotherapie op het perceel Wilhelminastraat 32 in Dussen

• .

het besluit van 29 oktober 2018, waarbij een verzoek tot handhaving op het perceel Wilhelminastraat 32 in Dussen, tegen het gebruik van de praktijk voor fysiotherapie, is afgewezen (aanvang 19.45 uur).

Het horen vindt plaats op dinsdag 12 februari 2019 in het gemeentehuis Altena, Sportlaan 170 in Almkerk. Een ieder kan deze openbare hoorzitting bijwonen.