Gemeente Altena - Aanvraag Drank- en Horecawet (paracommercieel) Genderen: Lawn Tennis Club Aalburg, Lange Pad 9, 4265 TD

woensdag 18 maart 2020
Beschikkingen | aanvraag

Burgemeester en wethouders van de gemeente Altena hebben de volgende aanvraag Drank- en Horecawetvergunning ontvangen:

• 1.

Genderen: Lawn Tennis Club Aalburg, Lange Pad 9, 4265 TD: voor de inrichting (sportkantine, geactualiseerde vergunning) (2020-003111);

Inzien

U kunt de ingediende aanvragen inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie tot en met 2 weken na publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is mogelijk binnen deze twee weken schriftelijk of mondeling uw zienswijze kenbaar te maken. U kunt schriftelijk een zienswijze kenbaar maken bij de burgemeester van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken dan kunt u binnen twee weken contact opnemen met mevrouw Gerda van de Giessen via 0183 - 51 61 00 of via info@gemeentealtena.nl.