Gemeente Altena - Aanvraag Drank- en Horecawet (paracommercieel) Wijk en Aalburg: Stichting Participatiehuis Aalburg, Nijverheidsstraat 2, 4261 TK

woensdag 18 maart 2020
Beschikkingen | aanvraag

Burgemeester en wethouders van de gemeente Altena hebben de volgende aanvraag Drank- en Horecawetvergunning ontvangen:

• 1.

Wijk en Aalburg: Stichting Participatiehuis Aalburg, Nijverheidsstraat 2, 4261 TK: voor de inrichting (Bubeclu) aan de (2019-032123).

Inzien

U kunt de ingediende aanvragen inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie tot en met 2 weken na publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is mogelijk binnen deze twee weken schriftelijk of mondeling uw zienswijze kenbaar te maken. U kunt schriftelijk een zienswijze kenbaar maken bij de burgemeester van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken dan kunt u binnen twee weken contact opnemen met mevrouw Gerda van de Giessen via 0183 - 51 61 00 of via info@gemeentealtena.nl.