Gemeente Altena - Evenementenvergunning Woudrichem: Feestweek (2019-045706)

woensdag 19 februari 2020
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Woudrichem: Feestweek (2019-045706)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Woudrichem: Feestweek (2019-045706)

Stichting de Woerkumse Week organiseert van dinsdag 9 tot en met 14 juni 2020 de Feestweek Woudrichem. Er is een uitgebreid programma voor jong en oud met onder andere een tentquiz, verschillende kinderactiviteiten, een bingo, een dartavond, Hollandse avond, foodfestival en een vesting escape. Voor meer info zie facebookpagina Feestweek Woudrichem 2020.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.