Gemeente Altena - Evenementenvergunning Wijk en Aalburg: Cadeaumarkt (2019-047605)

woensdag 19 februari 2020
Beschikkingen | afhandeling

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Wijk en Aalburg: Cadeaumarkt (2019-047605)

THIB organiseert samen met de Winkeliersvereniging Hart van Aalburg op zaterdag 4 april 2020 een Cadeaumarkt op het Marktplein van 10.00 tot 17.00 uur in Wijk en Aalburg. Er staan verschillende kramen met leuke cadeauartikelen. Voor meer informatie zie facebookpagina THIB Organisatie.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.