Gemeente Altena - Evenementenvergunning Dussen: Carnavalsoptocht en Beat the Carnaval Dussen (2020-000232)

woensdag 29 januari 2020
Beschikkingen | afhandeling

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Dussen: Carnavalsoptocht en Beat the Carnaval Dussen (2020-000232)

CS de Klaitrappers organiseert op zaterdag 22 februari de Carnavalsoptocht voor jong en oud met carnavalswagens en loopgroepen door Dussen heen. Op maandag 24 februari 2020 is het Beat the Carnaval met muziek op de parkeerplaats van het Vrijheidsplein in Dussen. Voor meer info: facebookpagina C.S. de klaitrappers.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.