Gemeente Altena - Evenementenvergunning Hank: Carnavalsfeest (2019-050379)

woensdag 29 januari 2020
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Hank: Carnavalsfeest (2019-050379)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Hank: Carnavalsfeest (2019-050379)

Stichting Carnaval Hank organiseert voor jong en oud op zaterdag 22 februari de carnavalsoptocht, op maandag 24 februari de boerenbruiloft en op dinsdag 25 februari 2020 de Lichtjesoptocht. De beide optochten zijn met carnavalswagens en loopgroepen door Hank heen. Voor meer info: www.knusterooiers.nl.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.