Gemeente Altena - Evenementenvergunning Dussen: Carnaval (2019-044926)

woensdag 29 januari 2020
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Dussen: Carnaval (2019-044926)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Dussen: Carnaval (2019-044926)

De Koppelpaarden organiseert in samenwerking met Eetcafe ’t Pleintje van vrijdag 21 tot en met dinsdag 25 februari 2020 het Carnavalsfeest Dussen voor jong en oud. Locatie: MFA de Dussenaar aan het Wilhelminaplantsoen 1 in Dussen.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.