Gemeente Altena - Algemene Plaatselijke Verordening: Aanvraag exploitatievergunning Hoogstraat 45, 4251 CJ Werkendam

woensdag 22 januari 2020
Beschikkingen | aanvraag

Burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende aanvraag voor een exploitatievergunning ontvangen:

• 1.

Hoogstraat 45, 4251 CJ Werkendam: SIS Lunch Boutique.

Inzien

U kunt de ingediende aanvragen inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie tot en met 2 weken na publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is mogelijk binnen deze twee weken schriftelijk of mondeling uw zienswijze kenbaar te maken. U kunt schriftelijk een zienswijze kenbaar maken bij de burgemeester van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken dan kunt u binnen twee weken contact opnemen met mevrouw Gerda van de Giessen via 0183 - 51 61 00 of via info@gemeentealtena.nl.