Gemeente Altena - Verleende vergunning Drank- en Horecawet Anjelierstraat 28, 4261 CK Wijk en Aalburg

woensdag 22 januari 2020
Beschikkingen | afhandeling

Burgemeester en wethouders van de gemeente Altena hebben de volgende vergunning Drank- en Horecawet verleend:

• 1.

Anjelierstraat 28, 4261 CK Wijk en Aalburg: (Aalburg Eeterij en Friture) 09-01-2020.

U kunt binnen 6 weken bezwaar maken tegen de verleende Drank- en Horecavergunning

U kunt binnen 6 weken bezwaar maken tegen de verleende drank- en horecavergunning als u belanghebbende bent. U bent belanghebbende als het besluit invloed heeft op uw situatie. U kunt dan schriftelijk bezwaar maken bij de burgemeester van de gemeente Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. In het ondertekende bezwaarschrift moet tenminste uw naam, adres, de datum waarop het besluit is genomen, omschrijving van het besluit waartegen bezwaar gemaakt wordt en de reden van het bezwaar worden vermeld.

U kunt ook om een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank in Breda

Ons besluit blijft geldig totdat we een besluit hebben genomen over uw bezwaarschrift. Is het voor u belangrijk dat de uitvoering van ons besluit direct wordt tegengehouden? Dan kunt u ook een voorlopige voorziening vragen aan de rechter. Dit kan alleen als u ook een bezwaarschrift heeft opgestuurd. Wilt u meer weten over hoe u een voorlopige voorziening aanvraagt? Kijk dan op www.gemeentealtena.nl/bezwaar of bel naar 0183 - 51 61 00.