Gemeente Altena - Evenementenvergunning Dussen: sauwelen (2019-044929)

woensdag 15 januari 2020
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Dussen: sauwelen (2019-044929)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Dussen: sauwelen (2019-044929)

HR de Koppelpaarden organiseert op zaterdag 8 en zondag 9 februari 2020 het jaarlijkse Sauwelen voor jong en oud in het MFA de Dussenaar aan het Wilhelminaplantsoen 1 in Dussen. Voor meer info zie lokale posters en facebookpagina.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.