Gemeente Altena - Evenementenvergunning Werkendam: Wintermarkt (2019-042279)

woensdag 20 november 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Werkendam: Wintermarkt (2019-042279)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Werkendam: Wintermarkt (2019-042279)

Zendingscommissie “De Velden zijn Wit” organiseert op vrijdag 22 november 2019 de Wintermarkt, waar allerlei verschillende producten verkocht worden zoals decoratie, boeken, schoonmaakproducten en speelgoed. Locatie: parkeerterrein van de Christelijk Gereformeerde Kerk aan de Binnengriend in Werkendam. Vanaf 15.00 tot 20.00 uur.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.