Gemeente Altena - Evenementenvergunning Giessen : Sound Paradise Presents diverse artiesten (2019-045179)

woensdag 20 november 2019
Beschikkingen | afhandeling

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Giessen : Sound Paradise Presents diverse artiesten (2019-045179)

ESP Entertainment organiseert op zaterdag 30 november 2019 de Sound Paradise diverse artiesten in de Sporthal de Jager in Giessen. Dit is een feestavond met muziek voor de jeugd

uit Giessen en omgeving. Vanaf 21.00 tot 01.00 uur. Voor meer informatie zie www.soundparadise.nl.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.