Gemeente Altena - Evenementenvergunning Sleeuwijk: Sinterklaas Intocht Sleeuwijk (2019-046413)

woensdag 20 november 2019
Beschikkingen | afhandeling

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Sleeuwijk: Sinterklaas Intocht Sleeuwijk (2019-046413)

Winkeliersvereniging De Nieuwe Es organiseert op zaterdag 23 november 2019 de Sinterklaas Intocht. De Sint en de Pieten zullen aanmeren bij de aanlegsteiger van het Veer in Sleeuwijk. Daarna vertrekt de Sint in een optocht naar het parkeerterrein van het Winkelcentrum De Nieuwe Es in Sleeuwijk. Vanaf 15.00 tot 17.00 uur, Voor meer informatie zie facebookpagina Winkelcentrum De Nieuwe Es.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.