Gemeente Altena - Evenementenvergunning Woudrichem: Winter Wonder Woudrichem(2019-040861)

woensdag 20 november 2019
Beschikkingen | afhandeling

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Woudrichem: Winter Wonder Woudrichem(2019-040861)

Stichting Festival Comité Woudrichem organiseert op zaterdag 14 december 2019 de Winter Wonder Woudrichem voor jong en oud. De Winter Wonder Woudrichem bestaat uit onder andere een braderie in de vesting muzikale activiteiten en in de kerktuin wordt een kerstboom geplaatst met kerststal. In de Historische Haven vindt de lichtjesavond plaats. Vanaf 14.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie zie de website www.festivalweekendwoudrichem.nl.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.