Let op: zoekt u de laatste publicaties uit de gemeente Woudrichem?

Bent u op zoek naar de publicaties uit week 50 van de voormalige gemeente Woudrichem? Deze kunt u hier inzien.

Gemeente Altena - aanvraag Algemene Plaatselijke Verordening - Schapendam 7, 4285 XA Woudrichem

donderdag 17 januari 2019
Beschikkingen | aanvraag

De burgemeester van Altena maakt bekend dat hij de volgende aanvraag Algemene Plaatselijke Verordening heeft ontvangen:

• .

Woudrichem, Schapendam 7, 4285 XA, aanvraag exploitatievergunning (overname restaurant); ingekomen op 15 januari 2019.

U kunt de vergunningaanvragen inzien tot en met 30 januari

U kunt de vergunningaanvragen bekijken in het gemeentehuis, Sportlaan 170, 4286 ET Almkerk. Maak hiervoor eerst een afspraak via (0183) 51 61 00.

Een ieder kan gedurende deze 2 weken schriftelijk zijn of haar mening kenbaar maken over deze aanvragen aan de burgemeester van de gemeente Altena. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om een mondelinge zienswijze kenbaar te maken, dan kunt u binnen de gestelde termijn contact opnemen met mevrouw Gerda van de Giessen, email g.vandegiessen@gemeentealtena.nl.

Almkerk, 16 januari 2019