Gemeente Altena - Algemene Plaatselijke Verordening: Aanvraag exploitatievergunning Wijk en Aalburg, Anjelierstraat 28, 4261 CK

woensdag 13 november 2019
Beschikkingen | aanvraag

Burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende aanvraag voor een exploitatievergunning ontvangen:

• 1.

Wijk en Aalburg, Anjelierstraat 28, 4261 CK  (’t Bakhuus Aalburg , wijziging exploitant)

Inzien

U kunt de ingediende aanvragen inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie tot en met 2 weken na publicatie (14 tot en met 28 november). U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is mogelijk binnen deze twee weken schriftelijk of mondeling uw zienswijze kenbaar te maken. U kunt schriftelijk een zienswijze kenbaar maken bij de burgemeester van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken dan kunt u binnen twee weken contact opnemen met mevrouw Gerda van de Giessen via 0183 - 51 61 00 of via info@gemeentealtena.nl.