Gemeente Altena - Evenementenvergunning Hank: Sinterklaas Intocht (2019-040861)

woensdag 6 november 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Hank: Sinterklaas Intocht (2019-040861)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Hank: Sinterklaas Intocht (2019-040861)

Stichting Vrienden van Sinterklaas Hank organiseert op zaterdag 16 november 2019 de Sinterklaas Intocht. De Sint en Pieten worden ingehaald op het parkeerterrein bij Janson Bridging in Hank. Daarna start de optocht richting ’t Uivernest aan de Kerkstraat 9 in Hank. Vanaf 12.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie zie facebook pagina “De vrienden van Sinterklaas Hank”.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.