Gemeente Altena - Evenementenvergunning Giessen en Rijswijk: Sinterklaas en Lampionnenoptocht (2019-040025)

woensdag 6 november 2019
Beschikkingen | afhandeling

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Giessen en Rijswijk: Sinterklaas en Lampionnenoptocht (2019-040025)

De Sint wordt met zijn Pieten ingehaald bij de Spar Kraay in Rijswijk op zaterdag 16 november 2019. Daarna vertrekt de Sint met zijn Pieten en alle kinderen in een lampionnenoptocht naar het Brabantse Land aan de Jagersweg in Giessen voor de kinderdisco. Vanaf 17.45 tot 20.00 uur. Voor meer informatie zie facebook pagina “Sinterklaasintocht Giessen-Rijswijk”.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.