Gemeente Altena - Hoorzitting bezwarencommissie

woensdag 6 november 2019
Overige overheidsinformatie

Gemeente Altena - Hoorzitting bezwarencommissie

De bezwarencommissie behandelt op dinsdag 12 november en donderdag 14 november in een openbare hoorzitting de bezwaarschriften. Het horen vindt plaats in De Werf, Raadhuisplein 1 in Woudrichem. Iedereen kan deze openbare hoorzitting bijwonen:

Dinsdag 12 november 2019

• 1.

19:30 uur: besluit opleggen maatwerkvoorschriften Jacobsstaf 6 in Werkendam.

Donderdag 14 november 2019

• 1.

19.00 uur: weigering van de aanvraag omgevingsvergunning voor het verwijderen van oude blokhutten en zwembad en het plaatsen van een nieuwe blokhut op het perceel Kildijk 25 in Nieuwendijk.

• 2.

19.45 uur: de omgevingsvergunning voor het aanleggen van een inrit bij de locatie Melkweg 8 in Almkerk.

• 1.

20.30 uur: de omgevingsvergunning voor het oprichten van een hondenverblijf op de locatie Kalversteeg 2 in Hank.