Gemeente Altena - Evenementenvergunning Wijk en Aalburg: Sint Nicolaas Intocht en Feestmiddag (2019-042327)

woensdag 6 november 2019
Beschikkingen | afhandeling

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Wijk en Aalburg: Sint Nicolaas Intocht en Feestmiddag (2019-042327)

W.S.V. Wandelvreugd organiseert op zaterdag 16 november de Sint Nicolaas Intocht. De Sint en zijn Pieten worden ingehaald bij de Wijkse Bol. Vanaf de Wijkse Bol gaat de optocht naar d’Alburcht in Wijk en Aalburg, waar het feest binnen verdergaat. Vanaf 14.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie zie facebook pagina WSV Wandelvreugd”.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.