Gemeente Altena - Evenementenvergunning Woudrichem: Vestingstadrun (2019-040095)

woensdag 9 oktober 2019
Beschikkingen | afhandeling

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Woudrichem: Vestingstadrun (2019-040095)

Altena Road Runners organiseert de Vestingstadrun Woudrichem op zaterdag 2 november 2019. Het is een hardloopwedstrijd met de volgende loopafstanden 6, 11, 21.1 km en voor de jeugd 445 m. De start en finish zijn aan ’t Rond in Woudrichem. De routes gaan door de vesting en het buitengebied van Woudrichem. Voor meer informatie zie www.altenaroadrunners.nl.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.