Gemeente Altena - Evenementenvergunning Veen: Circus Bossle (2019-038497)

woensdag 2 oktober 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Veen: Circus Bossle (2019-038497)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Veen: Circus Bossle (2019-038497)

Circus Bossle organiseert vanaf 10 tot en met 12 oktober 2019 een aantal voorstellingen op het veld nabij de Bagijnhof en Groeneweg in Veen. Voor meer informatie zie facebookpagina Circus Bossle.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.