Gemeente Altena - Evenementenvergunning Giessen: Sound Paradise presents DYNA (2019-038669)

woensdag 2 oktober 2019
Beschikkingen | afhandeling

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Giessen: Sound Paradise presents DYNA (2019-038669)

ESP Entertainment organiseert op 5 oktober 2019 “Sound Paradise presents DYNA”, dit is een feestavond voor de jeugd in Sporthal de Jager aan de Parallelweg 35 in Giessen. Voor meer informatie zie facebookpagina Sound Paradise presents DYNA.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.