Gemeente Altena - Algemene Plaatselijke Verordening: Verleende exploitatievergunning Nieuwendijk, Kildijk 143

woensdag 18 september 2019
Beschikkingen | afhandeling

Burgemeester en wethouders van de gemeente Altena hebben de volgende exploitatievergunning verleend:

• 1.

Nieuwendijk, Kildijk 143, 4255 TH (Bed & Breakfast Fort Bakkerskil); verleende exploitatievergunning op 12-09-2019.

U kunt binnen 6 weken bezwaar maken als u belanghebbende bent

U bent belanghebbende als het besluit invloed heeft op uw situatie. U kunt dan schriftelijk bezwaar maken bij de burgemeester van de gemeente Altena. U moet dit doen binnen 6 weken na bekendmaking aan de aanvrager. In uw ondertekende bezwaarschrift moet tenminste uw naam, adres, de datum waarop het besluit is genomen, omschrijving van het besluit waartegen bezwaar gemaakt wordt en de reden van uw bezwaar worden vermeld. U stuurt uw brief naar: burgemeester van de gemeente Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk.

U kunt ook om een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank in Breda

Ons besluit blijft geldig totdat we een besluit hebben genomen over uw bezwaarschrift. Is het voor u belangrijk dat de uitvoering van ons besluit direct wordt tegengehouden? Dan kunt u ook een voorlopige voorziening vragen aan de rechter. Dit kan alleen als u ook een bezwaarschrift heeft opgestuurd. Wilt u meer weten over hoe u een voorlopige voorziening aanvraagt? Kijk dan op www.gemeentealtena.nl/bezwaar of bel naar 0183 - 51 61 00.