Gemeente Altena - Evenementenvergunning Almkerk: Motorcross (2019-028975)

woensdag 11 september 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Almkerk: Motorcross (2019-028975)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Almkerk: Motorcross (2019-028975)

Motorcrossvereniging Almkerk organiseert op 18 september 2019 een demonstratie/clinic met elektrische crossmotoren. En in samenwerking met de West Brabantse Motorcross Club op 21 september 2019 een motorcross wedstrijd die meetelt voor het West Brabantskampioenschap op het terrein naast Iveco Schouten aan de Waardhuizenseweg in Almkerk. Aansluitend is er een feestavond waarvan de opbrengst aan een goed doel wordt geschonken. Voor meer informatie zie facebookpagina Motorcross Almkerk.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.