Gemeente Altena - Evenementenvergunning Giessen: Jaarmarkt (2019-022108)

woensdag 4 september 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Giessen: Jaarmarkt (2019-022108)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Giessen: Jaarmarkt (2019-022108)

Stichting Jaarmarkt Giessen organiseert van 12 tot en met 14 september 2019 de Giessense Jaarmarkt. Er is een uitgebreid programma voor jong en oud met onder andere een kermis, jaarmarkt, straattheater, rommelmarkt, wieler- en hardloopronde en de feesttent. Kijk voor meer informatie op www.jaarmarkt-giessen.nl.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.